KALİTE HEDEFLERİ

Kalite hedeflerimiz;

• Erasmus Öğrenim Programından yararlanacak olan lisans ve lisansüstü öğrenci sayısını %15 artmasını sağlamak.
    • Erasmus Staj Programından yararlanacak olan lisans ve lisansüstü öğrenci sayısını %10 artmasını sağlamak.
    • Erasmus Personel Programından yararlanacak akademik ve idari personel sayısını toplam %10 artmasını sağlamak.
    • Erasmus programında yapılan öğrenim anlaşma sayılarını 50 anlaşmaya ulaştırmak.
    • Gidilen üniversitelerde alınan derslerin %100 tanınırlığını sağlamak.
    • Gelen öğrencilere bedava kalacak yer, transfer (kalacak yerden kampüse) ve yemek gibi olanaklar sunmak ve sosyal faaliyet açısından geziler düzenleyerek bunlardan bedava yararlanmasını sağlamak.
    • Alanlarında en iyi Üniversitelerle İşbirliği protokolleri sayısını 15 anlaşmaya çıkarmak.
    • AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında proje geliştirmek ve projeden yararlanılan öğrenci/personel sayısının arttırmak.
    • Eğitim-Öğretim her seviyesinde öğrenim görmek amacıyla katılım sağlayan yabancı uyruklu öğrencilerin sayısını %10 arttırmak.

DİŞM-KH-001-Kalite Hedefleri