ERASMUS ÖĞRENİM & STAJ HAREKETLİLİĞİ NİHAİ SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2021/2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği Nihai Sonuçları Açıklanmıştır. Hak Kazanan Öğrencilerimizi Kutlarız. Hak kazanan öğrencilerimizi her konuda bilgilendireceğimiz Oryantasyon toplantımızın detayları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Erasmus Öğrenim & Staj Hareketlilikleri Nihai Sonuçlarına Olası İtirazlarınızı Erasmus Ofisimize bizzat dilekçe ile başvurarak ya da dilekçelerinizi [email protected] mail adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Olası itirazlarınızı 29.03.2021 Pazartesi Günü 17:00'a kadar bizlere ulaştırabilirsiniz. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bundan Sonraki Süreç Hakkında Bilgi Almak İçin Lütfen Değerlendirme ve Seçim Süreciyle İlgili Komisyon Kararını Dikkatlice Okuyunuz.

• 27/03/2021- 09/04/2021 tarihleri arasında 09/04/2021 Cuma Günü en geç saat 17:00’a kadar Ek Tablo 2-3’tede ismi geçen Yedek/Hibesiz olan öğrencilerimiz “Hibesiz Yararlanma Dilekçeleri” ile, başvuru yaptıkları hareketlilikten yararlanmaya hak kazanmış sayılacaktır. Öğrencilerimizin dilekçelerini Erasmus Birimi Ofisine elden veya [email protected] kurumsal mail adresine göndermeleri gerekmektedir.
    • 27/03/2021 - 09/04/2021 tarihleri arasında 09/04/2021 Cuma Günü en geç saat 17:00’a kadar Ek Tablo 2-3’te Staj Hareketliliği için belirlenen hakkından feragat etmek isteyen Asil/Hibeli öğrencilerimiz Feragat dilekçelerini Erasmus Birimi Ofisine elden veya [email protected] kurumsal mail adresine göndermeleri gerekmektedir . Feragat dilekçesi vermeyen adaylar bir sonraki dönemde seçim sürecinde -5 puan olarak değerlendirilecektir. Haklarından feragat eden öğrencilerin yerlerine bölüm bazında sıralamadaki en yüksek puan alan aday yedek Hibeli olarak öğrencilerimiz gönderilecektir.