2018-2019 AKADEMİK YILI ERASMUS+ DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ Programı kapsamında Personel Hareketliliği faaliyetlerinden Ders Verme Hareketliliği'nden yararlanabilmek amacıyla, Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan ilanlara başvuru yapmış Üniversitemiz personelleri, ilanlarda yayımlanan puanlama cetvelleri esas alınarak değerlendirmeye tabi tutulmuştur.

ASİL hibe yararlanıcısı olarak programdan yararlanmaya hak kazanan adaylar ve YEDEK hibe yararlanıcısı olarak programdan yararlanmaya hak kazanan adaylar belirlenmiştir.

Erasmus+ Programı dahilinde Üniversitemize tahsis edilen bütçe, nihai olarak Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu dahilinde yönetildiğinden, proje kapsamında oluşabilecek hibe kullanımı değişiklikleri uygulamaya yansıtılacaktır.

Başvuru sonuçlarına aşağıda verilen link üzerinden ulaşabilirsiniz.

2017-1-TR01-KA103-037688 proje numaralı 2018-2019 AKADEMİK YILI ERASMUS+ DERS VERME HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.