ERASMUS ÖĞRENCİLERİNE '' ORYANTASYON YEMEĞİ''

2017-1-TR01-KA103-037688 nolu proje kapsamında Erasmus+ 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Giden Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden yararlanacak öğrenciler için Toros Üniversitesi'nin Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştireceği Oryantasyon Yemeği 23.05.2018 Çarşamba günü saat 19:30'da Sushinami'de yapılacaktır.

Yemek süresince, gideceğiniz üniversiteye veya ülkeye giden diğer öğrenciler ve daha önceden faaliyetten faydalanmış öğrencilerle tanışacağınız,yurt dışında yaşam,eğitim,adaptasyon gibi tecrübelerinin anlatılıp, konu alınacağı ve bilgi paylaşımı yapacağınız için organizasyona katılmanızı tavsiye ederiz. Giden öğrenci oryantasyonuna katılımınız bizler için son derece önemlidir.