ERASMUS+ ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ ORYANTASYON PROGRAMI

Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında gitmeye hak kazanan öğrencilerimize 19.08.2020 tarihi saat 16.00’da dış ilişkiler birimimiz tarafından oryantasyon eğitimi düzenlenecek olup  süreçler hakkında detaylı bilgi verilecektir. Ayrıca Covid-19 küresel salgını  sırasında  programdan faydalanmış öğrencilerimizin de katılımıyla tecrübe paylaşımı yapılacaktır.

Oryantasyona katılım sırasında  pandemi kapsamında gerekli önlemler alınacak olup, maske ile katılım sağlanması ve eğitim boyunca çıkarılmaması da önem arz etmektedir. Özellikle bağışık sistemi zayıf veya kronik rahatsızlığı bulunan öğrencilerimizin ofisle iletişime geçmelerini  önemle rica ederiz.

Yer: Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü

Bahçelievler Mahallesi, 16. Cadde, No:77, 33140 Yenişehir/Mersin, Türkiye

Tarih: 19.08.2020

Saat: 16.00

Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.